Du er her

Træ

Metaldetektorer for træindustrien

Mesutronic har i adskillige år været frontløber i udviklingen af industriel metaldetektionsteknologi til træindustrien. Teknologien sikrer din produktion, dine investeringer, og forbedrer kvaliteten af dine produkter.

 

Den enorme know how kombineret med løbende forskning og udvikling gør Mesutronics produkter til det optimale valg, når det gælder skræddersyede løsninger herunder "high-line" hastigheder, komplekse produktionsprocesser eller udfordrende miljøer. 

 

For at kunne tilbyde den optimale og mest økonomiske løsning kan detektorer, transportbånd og afvisningssystemer samt elektronik og kontrolsystemer kombineres individuelt.

 

 
     
METRON 05 D   METRON 05 C   METRON 05 S   METRON 05 CO
Delelig tunneldetektor for installation i transportører med større bulkhøjder. For beskyttelse af knusere.   Tunneldetektor for integrering i båndtransportører. Anvendes for kvalitetskontrol eller maskin-beskyttelse.   Plade metaldetektor for installation under båndtransportører eller vibratorrender. Anvendes ved medium bulkhøjder for maskinbeskyttelse.   Ottekantet tunnel metaldetektor for inspektion af træstammer. Særligt egnet for de hårde driftsbetingelser på et savværk.
             
             
       
METRON 05 VT   QUICKTRON 05 A   QUICKTRON 03 E    
Metaldetektor for vibratorer. Der er ikke brug for glideplade eller yderligere metalfri zone - meget nem at installere.   Metalseparator for inspektion af bulkvarer. Separatoren er meget fleksibel og kan håndtere næsten alle opgaver.    Metalseparator med dobbelt klap for inspektion af plastflager. Sikker frasortering uden at afbryde produktionen.